Tactisch zwemmen, je fiets sturen en er in de wedstrijd zo snel mogelijk opstappen en ook nog tijdwinst boeken in de wissels. Je leert het in onze triatlon-clinic! Wees er snel bij, want vol is vol!

Triatlon-clinic

Op dinsdag 26 juni starten we een triatlon-clinic van vier techniektrainingen; drie triatlontrainingen en een specifieke open water training. Wie deelneemt aan de triatlonclinic mag GRATIS meedoen aan de open watertraining. 
De trainingen worden gegeven door Ronald Stolk, als coach verbonden aan het triatlon RTC Alkmaar en talentcoach open waterzwemmen bij de KNZB.  Marjon helpt jou als KNAU looptrainer, jouw looptechniek te verbeteren en je coordinatie te trainen. Lopen in een triatlon is toch net even anders. 

De trainingen zijn op de Haarrijnse Plas. Deze clinic past uitstekend in de opbouw naar de sprinttriatlon van Maarssen en de kwart triatlon van Weesp. Naast techniektraining krijg je een universeel schema met trainingen die je zelf kunt doen om in de juiste vorm aan de start te verschijnen. 

De trainingen zijn om 20.00 uur op: 
dinsdag 26 juni, 
dinsdag 3, 17 en 24 juli

Prijs van de clinic is *€ 125,00. Een training duurt ongeveer 90 minuten.
Zorg in ieder geval voor een trisuit en een fietshelm (verplicht) en fietsen doe je het beste op een racefiets.  

* In geval een deelnemer afhaakt of een training niet kan deelnemen, vindt geen restitutie van het cursusgeld plaats en deelname aan de clinic gebeurt op eigen risico. 

Van
26 - 06 - 2018
20:00
Tot
24 - 07 - 2018
21:30
Clinic van 4 trainingen
€125.00
Evenement gestart
Triatlon-clinic
Clinic van 4 trainingen (€125.00)
plaatsen beschikbaar 3
aantal
prijs per deelnemer
Totaal
125.00
125.00
Reserveer voor evenement ...