arrow
arrow

Sportmassage

Sportmassage is een massagebehandeling op spierniveau. Sportmassage bevordert het herstel van je spieren die je dagelijks gebruikt of je nu een actieve sporter bent of niet. Sportmassage kan wat pijnlijk zijn. Jij bepaalt echter de grens. Het doel is altijd: beter in je vel na de massage.

Er zijn twee typen sportmassages: een sederende oftewel ontspannende massage of een stimulerende massage om je spieren vlak voor een wedstrijd op te warmen en te activeren.

Tarieven:

Sportmassagebehandeling 25 minuten         – € 22,50 voor *vaste cliënten. Standaard tarief: € 25,00
Sportmassagebehandeling van 50 minuten – € 40,00 voor *vaste cliënten. Standaard tarief: € 44,00

Ik vraag je vriendelijk om afspraken minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Niet tijdig afgezegde afspraken breng ik in rekening.
* vanaf vijf behandelingen per jaar reken ik het vaste cliëntentarief. De eerste vier behandelingen betaal je het normale tarief, in de vijfde behandeling verreken ik de korting op de eerste vier behandelingen. Deze behandeling is dus een ‘koopje’. Na de vijfde behandeling geniet je de rest van het jaar van het vaste cliëntentarief. 

Voorbeeld behandelingen:

25 minuten: massage van de achterkant van je benen inclusief knedingen; aanrader bij kuitklachten
25 minuten: massage van je rug, schouders en nek met een enkele kneding; aanrader bij geringe nek/schouder-klachten

50 minuten: massage van je rug, schouders en nek met knedingen en fricties; aanrader bij aanhoudende nek/schouder-klachten
50 minuten: massage van je benen voor en achter inclusief knedingen; aanrader voor hardlopers/sporters
50 minuten: massage van je benen achter, je onderrug en schouders/nek. Inclusief knedingen voor rug, schouders en nek; aanrader als ontspannings/onderhoudsmassage

Sportmassage i.c.m. hot stones

Een hot stone massage is een weldaad voor jouw lichaam. Hot stones geven een heerlijke, diepe warmte aan je lichaam en stimuleren zo je ontspanning. Bij ‘Tijd voor de Masseur’ gebruiken we de hot stones om jouw spieren op te warmen en zo een maximaal effect op je spieren te kunnen bereiken. Een hot stone-massage leent zich uitstekend voor de achterzijde van je lichaam.

Sportmassage i.c.m. hot stones van 50 – 60 minuten – € 52,50

Vaste cliënten-tarief:

Voor vaste cliënten (5 of meer behandelingen per jaar) hanteer ik een speciaal tarief.

Ik heb in mijn praktijk geen pinautomaat.  Na de behandeling ontvang je een digitale factuur die je met iDeal kunt betalen of je kunt het overmaken op rekeningnummer: NL 13 INGB 0006 8068 58 t.n.v. Tijd van Marjon. Tijd voor de Masseur en Tijd voor Bewegen zijn handelsnamen van Tijd van Marjon.

Een enkele verzekering vergoedt (sport)massage uit de aanvullende verzekering. Informeer bij je eigen verzekering naar de voorwaarden. Mijn NGS-licentienummer is: 45 42 62
Het beste raadpleeg je hiervoor je eigen polisvoorwaarden. Zilveren Kruis vergoedt in 50% van mijn behandelingen tot maximaal € 50,- p.p.p.j indien je gebruik maakt van de Extra Sport-polis. Bij FBTO kun je je voor sportmassage bijverzekeren en tot € 150,- per jaar vergoed krijgen.

Naast behandelingen in mijn praktijk verzorg ik ook behandelingen op de werkvloer. Iets voor jouw bedrijf? Bel me even om te overleggen of vul het contactformulier in, dan neem ik spoedig contact met je op.