Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage is een massagebehandeling op spierniveau. Sportmassage bevordert het herstel van je spieren die je dagelijks gebruikt of je nu een actieve sporter bent of niet. Sportmassage kan wat pijnlijk zijn. Jij bepaalt echter de grens. Het doel is altijd: beter in je vel na de massage.

In mijn sportmassagebehandelingen combineer ik sportmassage met klassieke massage, bindweefselmassage, triggerpointtherapie en voetreflexmassage.

Tarieven

Sportmassagebehandeling van 25 minuten:
€ 27,00 voor *vaste cliënten m.i.v. 14 september 2022. Standaard tarief: € 28,00

Sportmassagebehandeling van 50 minuten:
€ 46,00 voor *vaste cliënten m.i.v. 14 september 2022. Standaard tarief: € 47,50

Sportmassage i.c.m. voetreflexmassage van 75 minuten:
€ 72,00 voor *vaste cliënten m.i.v. 14 september 2022. Standaard tarief: € 75,00

Sportmassage met **hot stones van 50 minuten €55,00

Massages op de werkvloer
Naast behandelingen in mijn praktijk verzorg ik behandelingen op de werkvloer. Iets voor jouw bedrijf? Bel me even om te overleggen of vul het contactformulier in, dan neem ik snel contact met je op.

Ik vraag je vriendelijk om afspraken minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Niet tijdig afgezegde afspraken breng ik in rekening.
* vanaf vijf behandelingen per jaar reken ik het vaste cliëntentarief. De eerste vier behandelingen betaal je het normale tarief, in de vijfde behandeling verreken ik de korting op de eerste vier behandelingen. Deze behandeling is dus een ‘koopje’. Na de vijfde behandeling geniet je de rest van het jaar van het vaste cliëntentarief.

20180601-marjon-stolk-isf-4322

Voorbeeld behandelingen

25 minuten
Massage van de achterkant van je benen inclusief knedingen en bindweefselmassage; aanrader bij kuitklachten

50 minuten
Massage van je rug, schouders en nek met bindweefselmassage, triggerpointmassage en knedingen; aanrader bij aanhoudende nek-/schouder-klachten

25 minuten
Massage van je rug, schouders en nek met een enkele kneding en bindweefselmassage; aanrader bij geringe nek-/schouder-klachten

50 minuten
Massage van je benen voor en achter inclusief knedingen en bindweefselmassage; aanrader voor hardlopers/sporters

50 minuten
Massage van je benen achter, je onderrug en schouders/nek. Inclusief knedingen en bindweefselmassage voor rug, schouders en nek; aanrader als ontspannings-/onderhoudsmassage

image004-geknipt

Sportmassage met hot stones

**Een hot stones-massage is een weldaad voor jouw lichaam. Hot stones geven een heerlijke, diepe warmte aan je lichaam en stimuleren zo je ontspanning. Bij ‘Tijd voor de Masseur’ gebruik ik de hot stones om jouw spieren op te warmen en zo een maximaal effect op je spieren te kunnen bereiken. Een hot stone-massage leent zich uitstekend voor de achterzijde van je lichaam.

Betalen

Ik heb in mijn praktijk geen pinautomaat.  Na de behandeling ontvang je een digitale factuur die je met iDeal kunt betalen of zelf kunt overmaken.

Enkele verzekeringen vergoeden sportmassage deels uit de aanvullende verzekering.
Zilveren Kruis vergoedt 50% van mijn behandelingen tot maximaal € 50,- p.p.p.j indien je gebruik maakt van de Extra Sport-polis. Bij FBTO kun je je voor sportmassage bijverzekeren en tot € 150,- per jaar vergoed krijgen.
Informeer bij je eigen verzekering naar de polisvoorwaarden. Mijn NGS-licentienummer is: 45 42 62.

Boek een sportmassage online

Laden...