Marjon is NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) geaccrediteerd sportmasseur, Allround conditie- en hersteltrainer en KNAU looptrainer niveau 3. Ze is getrouwd met zwem/triatlontrainer en KNZB bondscoach Ronald Stolk en moeder van twee sportieve zonen.
Haar NGS-licentienummer is: 45 42 62.

In 2012 heeft zij een workshop Triggerpoint-therapie gevolgd volgens de Clair Davies methode. Triggerpoints oftewel spierknopen zijn vaak de oorzaak van spier-‘pijn’. Triggerpoints vragen om een speciale intensieve aanpak die je heel goed zelf kunt uitvoeren. Marjon leert je graag hoe.

Marjon is actief hardloopster en heeft naast de Damloop, de Zevenheuvelenloop en diverse halve marathons in 2013 de marathon van Amsterdam uitgelopen. Op 28 maart 2014 werd zij geschept door een auto en verbrijzelde daarbij haar enkel. Weer kunnen hardlopen werd een grote uitdaging. Met haar kennis als hersteltrainer en een flinke dosis motivatie nam zij haar revalidatie in eigen hand. Zij doopte haar missie: ‘van mank naar marathon’ en schopte het tot een snellere halve marathon dan voor de breuk. Inmiddels is gebleken dat het ongeluk grotere schade heeft aangericht dan eerder voorzien en dat zij beter haar duurlopen beperkt tot maximaal tien kilometer. Marjon denkt graag in mogelijkheden en zelden in beperkingen en dus bedacht ze een nieuwe missie: ‘van mank naar een (1/8e, 1/4e of OD) triatlon’. Naast Tijd voor de Masseur biedt Marjon onder Tijd voor Bewegen allerlei vormen van  bewegen, zoals: looptriatlon– en zwemtraining.

Als KNAU looptrainer en conditie- hersteltrainer organiseert Marjon met Tijd voor Bewegen o.a. verschillende loopclinics waarbij PLEZIER en BLESSUREVRIJ voorop staan. Hardlopen (n)iets voor jou?! Dit is je kans! 

Jouw afstanden en jouw snelheid vinden wij niet zo belangrijk, jouw gezondheid wel! Dus leren wij je technisch goed lopen en lopen met een lage hartslag op een verantwoord schema. Wedden dat jij sneller wordt?

Hoe optimaal loop jij? Na een drie-zijdige loopanalyse (gefilmd met i-Pad) kan Marjon het je vertellen en jij het zelf terugzien. Vervolgens ga jij onder begeleiding van Marjon aan de slag om je techniek te verbeteren en zo je kans op blessures te verkleinen. 

BLT3 diploma Marjon Stolk atletiekunie