arrow
arrow

Volgende loopclinic start:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hardlopen (n)iets voor jou? Dit is je kans!

Bij Tijd voor Bewegen houden we van hardlopen en bewegen in het algemeen. Jou met plezier in beweging zetten, houden en jezelf overtreffen daar halen wij onze voldoening uit. Plezier en blessurevrij staan in onze clinics altijd voorop met voldoende aandacht voor het verbeteren van je conditie en je techniek.

Loopclinic 0 -> 5 km, woe. 09.00 uur - Maarssen

STRAK(KER) IN JE BADPAK!

Op woensdag 22 mei starten we weer een loopclinic voor echte beginners met als einddoel een eigen rondje van 5 km op de Maarsseveense Plassen. De trainingen in deze clinic zijn op woensdagochtend om 09.00 uur op de Maarsseveense Plassen en worden gegeven door de zeer ervaren hardloopster (o.a. 2 marathons en veel halve marathons): Noortje van Gaalen. Een clinic van zeven trainingen met een afsluitende wedstrijd van 5 km en een sportmassages om blessures te helpen voorkomen. Conditie, stabiliteit/kracht, mobiliteit en techniek komen ruimschoots aan bod in deze clinic. Jij gaat dus strak(ker) je badpak in deze zomer! Na deze clinic kun jij minimaal 30 minuten hardlopen en waarschijnlijk zelfs 5 km. Deze clinic is geschikt voor echte beginners. 

De trainingen starten op woensdag om 09.00 uur op: 
22 mei
5, 12, 19 en 26 juni, en
3 en 10 juli
We sluiten af met een eigen 5 km-loop op woensdagochtend 17 juli op de Maarsseveense Plassen. 

Een training duurt ongeveer vijf kwartier. Prijs van de clinic van totaal 7 lessen en een sportmassage is  *€ 79,00 
De clinic gaat door bij minimaal acht deelnemers. 

* In geval een deelnemer afhaakt vindt geen restitutie van het cursusgeld plaats en deelname aan de clinic gebeurt op eigen risico.

Van
22 - 05 - 2019
09:00
Tot
17 - 07 - 2019
10:15
Clinic van 7 trainingen en een sportmassage
€79.00
Evenement gestart
Loopclinic 0 -> 5 km, woe. 09.00 uur - Maarssen
Clinic van 7 trainingen en een sportmassage (€79.00)
plaatsen beschikbaar 10
aantal
prijs per deelnemer
Totaal
79.00
79.00
Reserveer voor evenement ...

Persoonlijke training

Naast groepstrainingen geef ik ook persoonlijk training. Dit kan zowel loop/conditie- als herstel/krachttraining zijn afhankelijk van dat wat je wilt trainen/verbeteren.

Last van een terugkerende loopblessure? Boek dan een looptechniektraining om samen te ontdekken hoe we jouw techniek kunnen optimaliseren en je blessure kunnen vermijden.

Voor een uur privetraining reken ik € 65,- p/uur incl. BTW.

‘Vind je lopen in je uppie saai, loop je in je eentje blessures op, of haak je in je uppie uiteindelijk weer af? Heb je er geen lol in? Doe mee met Marjon! De leukste meest Speelse hardlooptraining in Nederland. Lachend en moeiteloos met 2 vingers in je neus!’

Mirjam

‘Marjon als trainer van beginnerslooptraining staat garant voor: humor, inspiratie, ervaringsdeskundigheid en relativeringsvermogen. Wil je spelenderwijs leren hardlopen, dan is dit de cursus en is Marjon de trainer voor jou!

Haar motto: van succes word je gelukkig!’

 

Jolanda

‘Ik zou door deze zaterdagen echt eeuwig met de beginnersclub willen beginnen’

Betty

‘Hardlooptraining met een enthousiaste trainer. Naast intervaltraining veel oefeningen en spelletjes. Een gezellige manier om een 5 km te leren lopen.
Ik kan het iedereen aanbevelen’

Wietske

‘De structuur en afwisseling zijn heel leuk om een ‘leuk’ rondje te kunnen lopen. Op een enthousiaste manier blessurevrij leren lopen’.
‘ Je bent kundig, heel gezellig en hebt afwisselende lessen’

Yvonne

‘Marjon heeft een frisse, speelse en enthousiaste manier van trainen. Kernwoorden: speels, ongedwongen, moeiteloos en professioneel in opbouw en oefeningen. Hierdoor is zowel mijn looptechniek, als mijn ‘drive’ om te gaan hardlopen verbeterd/gegroeid.

Marcel