Wist je dat je looptechniek procentueel net zoveel invloed heeft op je snelheid als het trainen van je uithoudingsvermogen? Wist je dat als je op blote voeten rent, je niet op je hak zult landen en dat 80% van de hardlopers dat wel doet met schoenen aan? Met mijn kennis als looptrainer en mijn opleiding 'running technique en re-education'  help ik jou graag je looptechniek te verbeteren.

Aan de hand van een 3-zijdige loopanalyse kijken we samen naar jouw techniek. Ik film jou lopend op de weg. Draag hiervoor strakke contrasterende kleding. Samen bekijken we jouw looppatroon. Vervolgens ga ik met je aan de slag om je looppatroon te optimaliseren door middel van techniektraining. Voor deze analyse inclusief training van ongeveer 60 minuten reken ik € 79,- incl. BTW.

Train je hard en veel en word je toch niet sneller? Laat dan je omslagpunt/anaerobe drempel bepalen door een inspanningstest. Met behulp van deze inspanningstest kan Ronald Stolk jouw zones bepalen voor zowel fietsen, zwemmen als hardlopen. Na de test ontvang je een tabel met je doeltijden per zone op de verschillende afstanden per discipline. Zo train je waarschijnlijk minder hard, maar effectiever en kun je je anaerobe drempel verschuiven. Daardoor ga je efficienter verbranden en word je uiteindelijk sneller.

De inspanningstest wordt afgelegd op een fiets en er wordt lactaat geprikt. Neem een handdoekje en een bidon mee en draag koele sport-/fietskleding. De prijs van de inspanningstest is € 89,-

Laden...