In Geen categorie

Lieve mensen,

In ieder geval tot 19 januari is mijn praktijk gesloten en ik kijk er niet van op als de deuren pas in februari weer open mogen. Vanaf nu wordt het iedere dag weer een beetje lichter, daar put ik goede hoop uit.

Zodra mijn deuren weer open mogen, ben je weer van harte welkom! Tot die tijd:

  • haal adem
  • beweeg dagelijks minimaal 30 minuten het liefst non stop
  • eet en drink gezond (start bijvoorbeeld met een alcoholvrije maand)
  • masseer jezelf, je partner of je kind want het levert je gelukshormonen op.

Tip: masseren kunnen we allemaal een beetje. Pak een pot bodycreme of bodylotion en begin te smeren alsof het zonnebrandcreme is op een zonnige dag en wie je insmeert, wil je niet laten verbranden.

Voor het nieuwe jaar heb ik een klein prijsaanpassing gedaan. Ik vertrouw op je begrip dan zorg ik ook dit jaar voor mijn certificering, mondkapjes, desinfectiemiddelen, gezichtsvellen, ventilatie en een schoon overtrek.

Samen maken we er een BETER 2021 van. Ik hoop je snel weer te zien!

Sportieve groeten,

Marjon Smorenburgbrandende kaars in twee handen

Recent Posts