In Geen categorie

Op dinsdag 18 februari heb ik mijn cursus voetreflexmassage afgerond. Voetreflexmassage werd duizenden jaren geleden al in China toegepast om gezond te blijven. Een logische gedachte als je weet dat er ruim 70.000 zenuwen eindigen in je voet. De impulsen die via voetreflexmassage worden gegeven gaan via deze zenuwuiteinden en je energiebanen je lichaam door.

Indicaties voor voetreflexzonemassage kunnen zijn:

  • vermoeidheid
  • stress
  • slapeloosheid
  • overgangsklachten
  • spier/gewrichtsklachten
  • holte-problemen
  • blessurepreventie
  • ter bevordering van herstel na ziekte of na een intensieve wedstrijd/sportperiode

Voetreflexmassage wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren. Ik laat jou graag kennismaken met deze nieuwe massagevorm in mijn praktijk. Daarom bied ik tot en met 30 juni kennismakingskorting op alle voetreflex- en combinatiebehandelingen met sportmassage.

Laden...

 

 

Recent Posts