In Geen categorie

Nog een cursusdag te gaan en dan zit mijn cursus voetreflexmassage erop. Als je weet dat er ruim 70.000! zenuwen eindigen in je voet, snap je wel waarom de Chinezen al duizenden jaren voetreflexmassage toepassen om gezond te blijven. Ik wil de voetreflexmassage onderdeel maken van mijn sportmassagebehandelingen en ook afzonderlijk aanbieden. Een uitgebreide voetreflexmassagebehandeling neemt met gemak 50 minuten in beslag. Voetreflexmassage is net als sportmassage een goed blessurepreventiemiddel en wordt als heel ontspannend ervaren. Het kan je helpen bij diverse pijnklachten, bij vermoeidheid, spijsverteringsklachten en ook bij slapeloosheid. Eerst maak ik mijn cursus af en dan bied ik vanaf maart introductiekorting voor wie het wil ervaren.

voetreflexzones

Recent Posts